Lassen / Constructie

Lassen/constructie bij Hopman Machinefabriek
Onze vakmensen zijn gecertificeerd voor MIG/MAG en TIG laswerk. We doen veel RVS laswerk voor de voedingsmiddelenindustrie.
Heeft u vragen over Lassen / Constructie?

Over de specialiteit

Wij leveren kwalitatief goed laswerk. Al ons laswerk gaat netjes afgewerkt de deur uit en voldoet volledig aan de kwaliteitseisen die u stelt.

Onze hooggekwalificeerde, gecertificeerde vakmensen beheersen de bekende MIG/MAG en TIG lastechnieken voor het  lassen van staal, aluminium, RVS plaatwerk en constructies. We hebben alle ervaring en kennis in huis voor enkelstuks, seriematig werk, van klein precisie werk tot groot nauwkeurig werk. Hierbij maken we gebruik van moderne lasapparatuur van onder andere het kwaliteitsmerk Fronius. We vervangen onze lasapparaten gemiddeld eens per 5 jaar; niet alleen om verzekerd te zijn van de modernste lastechniek, maar ook om het werk voor onze lassers aantrekkelijk te houden en hen te motiveren.

Omdat we veel werken voor de foodindustrie, lassen we veel roestvrij staal. Dit vraagt om een specifieke aanpak en dat is iets waar onze lassers veel ervaring mee hebben. Verder besteden we veel aandacht aan een goede voorbereiding van ons laswerk, zodat alles super afgewerkt naar de klant gaat.

Ook het lassen van staal beheersen we tot in de puntjes door de vele verwarmingsplaten die we verwerken. Hierbij boren we eerst inwendige gaten om warm water door te laten. Vervolgens lassen we de overbodige gaten binnen dit gesloten systeem dicht. Om er zeker van te zijn dat de dichtgelaste gaten honderd procent dicht zijn, controleren wij de verwarmingsplaat onder druk door deze af te persen.

In het kort

Meer weten?

Meer weten over deze specialiteit? Wij helpen u graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Algemene voorwaarden*
Robert van Hopman Machinefabriek