Verspanen

Verspanen bij Hopman Machinefabriek
We bieden compleet verspanen onder één dak aan. We kunnen frezen tot 4.000 mm lengte en draaien tot 5.000 mm lengte.
Heeft u vragen over Verspanen?

Over de specialiteit

Naast het diepgatboren, dat feitelijk de basis vormt van ons bedrijf, bieden wij hoogwaardig frezen en draaien aan als specialiteit. Zo kunnen we werkstukken aanvullend op de boorbewerking compleet bewerken in eigen huis en zo de klant volledig ontzorgen.

We kunnen kleine tot middelgrote onderdelen frezen tot 4000 mm lengte. Een van onze freesmachines is uitgerust met een geïntegreerde vierde as, waardoor we 4-assig freeswerk aan kunnen. We beschikken over een dubbelkoloms portaalfreesmachine waarmee we zuiver kunnen vlakken. Onze moderne bedfrezer is uitgerust met een zwenkbare kop, zodat we onder elke willekeurige hoek bewerkingen kunnen doen. Veel van onze machines worden aangestuurd door een CADCAM systeem.

Draaien kunnen we tot een lengte van 5000 mm. Een van onze CNC-draaimachines is voorzien van aangedreven gereedschappen, waardoor we diverse onderdelen die anders van de draaibank naar de freesbank zouden gaan, in één keer op één machine kunnen bewerken.  Dat scheelt enorm veel tijd, het bewerken van onderdelen op meerdere machines vergt immers altijd extra steltijd. Deze machine heeft ook een turret. Je kunt gereedschappen wisselen, hetgeen betekent dat je maatvaster werkt.

We leveren de gefreesde en gedraaide onderdelen volgens de door de klant op tekening aangegeven specificaties. Maar we denken vanuit onze kennis en ervaring ook graag mee over aanpassingen om de delen efficiënter te kunnen produceren met minimaal dezelfde of zelfs een hogere kwaliteit.

In het kort

Meer weten?

Meer weten over deze specialiteit? Wij helpen u graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Algemene voorwaarden*
Sander van Hopman Machinefabriek