Machinebouw / Ontwikkeling

Machinebouw/ontwikkeling bij Hopman Machinefabriek
Wij ontwikkelen en bouwen voor u de perfecte machine met een hoog rendement.
Heeft u vragen over Machinebouw / Ontwikkeling?

Over de specialiteit

Wij zijn sterk in het ontwikkelen en bouwen van semi-automatische machines met een zo hoog mogelijk rendement. Dat hebben we voor het eerst bewezen met een eigen product voor de verwerking van kipfilet, dat in samenwerking met een klant is ontwikkeld. Hierop bouwen we gestaag voort.

We luisteren altijd goed naar de klant. We kijken bij hem in de praktijk om te zien wat daar allemaal gebeurt en vast te stellen wat er wordt verlangd van de machine die we gaan bouwen. Vervolgens realiseren we met onze creatieve en innovatieve aanpak het beste ontwerp. Met gebruik van de CAD-programma’s Spaceclaim en Solidworks kunnen we snel ontwikkelen en een prototype bouwen, met slimme modules die zorgen voor een hoog rendement. Dat prototype testen we uitvoerig, net zo lang totdat het geheel naar tevredenheid functioneert. Uiteindelijk leveren wij u de complete machine; alles uit één hand, wat een gunstig effect heeft op de kosten.
Uiteraard passen we in onze machines veel plc-techniek toe. Maar onze kracht is vooral dat we zelf de meest optimale mechanische delen kunnen tekenen en maken, dankzij de jarenlange praktijkervaring in onze eigen machinefabriek.
Door onze kennis en ervaring met de ontwikkeling en bouw van machines en transportsystemen zijn we vooral sterk in de wat kleinere speciaalmachines voor de voedingsindustrie. Maar we kunnen natuurlijk ook in andere sectoren uit de voeten. Naast de bouw van nieuwe machines kunt u ons ook inschakelen voor het verbeteren en aanpassen van bestaande machines.

In het kort

Meer weten?

Meer weten over deze specialiteit? Wij helpen u graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Algemene voorwaarden*
Jurgen van Hopman Machinefabriek