Over ons

Als we het doen, doen we het goed

Wij zijn Hopman Machinefabriek. Verspanen, machinebouw/ontwikkeling, lassen/constructie en plaatwerk zijn de pijlers waarop ons bedrijf rust. Met deze combinatie van activiteiten kunnen wij onze klanten geheel ontzorgen op het gebied van metaalbewerking.

Ons bedrijf is een echt familiebedrijf. Het is in 1986 opgericht door Henk Hopman, de vader van de huidige eigenaren Sander, Jurgen en Robert. Hij begon als gereedschapsmaker en gebruikte zijn grote kennis op dit gebied voor het bouwen van een eigen diepgatboormachine. Hiermee legde hij de basis voor het diepgatboren, dat tot op de dag van vandaag een belangrijke specialiteit van ons bedrijf is. Door gerichte investeringen in ons machinepark en onze medewerkers hebben we daar het frezen en draaien aan toegevoegd. Hierdoor kunnen we volledige producten onder één dak maken.

Door alles in eigen huis compleet te bewerken, kunnen wij u volledig ontzorgen

Betrouwbare partner

Onze kracht is daarbij dat we graag complexe producten/bewerkingen aanpakken, die andere verspaners misschien niet aandurven. Wij durven dat wel: we hebben er de kennis, het vakmanschap én de machines voor.

Hier blijven we voortdurend in investeren. We houden ons machinepark up-to-date met moderne machines en gereedschappen om efficiënt en duurzaam te kunnen produceren. Onze medewerkers volgen trainingen/opleidingen zodat ze beschikken over de meest actuele kennis op hun vakgebied. En we investeren in de kennis van ons management om ons bedrijf en onze medewerkers te verzekeren van een gezonde toekomst.  

Zo zijn we een betrouwbare partner voor diverse industrieën, waaronder de offshore, hydraulica, petrochemie, voedingsindustrie en machinebouw.  We bedienen de klanten in deze sectoren met maatwerk; zowel met halffabricaten als complete producten, voornamelijk enkelstuks en kleine series. We bieden een persoonlijke aanpak en denken vanuit onze kennis en ervaring graag met u mee over de beste oplossing voor uw specifieke vraagstuk.

Onze specialiteiten