Hopman Machinefabriek B.V. versterkt haar duurzame inzet met installatie van 468 zonnepanelen

Hopman Machinefabriek B.V. heeft recentelijk haar toewijding aan duurzaamheid versterkt door de succesvolle installatie van 468 zonnepanelen op het dak van haar faciliteit. Deze installatie vormt een belangrijke stap voorwaarts in de inspanningen van Hopman Machinefabriek B.V. om haar ecologische voetafdruk te verkleinen en haar bijdrage aan een duurzamere toekomst te vergroten.

Deze zonnepanelen zullen naar schatting jaarlijks ongeveer 139.000 kWh aan elektriciteit produceren, wat gelijk staat aan de energiebehoefte van bijna 40 huishoudens gedurende een jaar.

“We zijn verheugd om deze stap te zetten richting duurzaamheid”, aldus Robert Hopman, Directie van Hopman Machinefabriek B.V. “Als bedrijf willen we graag meewerken aan een groenere toekomst. De installatie van zonnepanelen is een concrete stap om in actie te komen!”

Hopman Machinefabriek B.V. erkent het belang van duurzame energiebronnen en zet zich in voor het bevorderen van milieubewuste bedrijfspraktijken. De installatie van zonnepanelen is een cruciale bijdrage aan een meer duurzame bedrijfsvoering en een veelbelovende toekomst voor iedereen.