Nieuwe diepgatboormachine eindelijk onderweg! Verwacht medio juni operationeel.

Hopman Machinefabriek B.V. kondigt met trots dat haar nieuwe diepgatboormachine onderweg is, die naar verwachting medio juni operationeel zal zijn. Deze geavanceerde machine, op maat besteld en vervaardigd, een absolute voorloper in de precisie en efficiëntie van diepgatboren binnen de industrie.

De nieuwe diepgatboormachine heeft indrukwekkende specificaties, waaronder het vermogen om te boren in diameters variërend van rond Ø25 tot en met rond Ø100. Bovendien is de machine in staat om werkstukken op te spannen met een maximale diameter van rond Ø400 en een boorlengte van 4 meter, met een maximale werkstuklengte van eveneens 4 meter.

Met de nieuwste technologieën op het gebied van diepgatboren, is deze machine uitgerust met geavanceerde functies om kortere doorlooptijden en een ongekende precisie te garanderen. Een opvallend kenmerk van deze machine is dat zowel het werkstuk als de boor zelf aangedreven zijn, wat bijdraagt aan een hogere efficiëntie en nauwkeurigheid tijdens het boorproces.

Wij blijven steven naar innovatie en continue verbetering binnen ons bedrijf, daar is deze machine een mooi voorbeeld van.